Fraktinformasjon

Levering Fra RomtilRom

Leveringstid
Lagervarer har en leveringstid på 2 til 5 arbeidsdager, varer som ligger på fjernlager kan ha variabel leveringstid ut ifra produsent og produsentens lagerstatus. Se hvert enkelt produkt for normal leveringstid.

Varer som ikke er på vårt lager har en normal leveringstid på 2-8 uker avhengig av hvilke produkter som bestilles. Om det skulle oppstå avvik vil du høre fra oss på e-post eller telefon så snart vi får kjennskap til dette.


Leveringsmåte
Levering av bestilte produkter skjer med PostNord eller via Rom Til Rom’s firmabil. Iblant forekommer det også andre leveringsmåter, men dette meddeles i så fall før levering.

Transportansvar
Om varen skades eller kommer bort under transporten fra oss til deg er det vi som er ansvarlige. Ved en eventuell retur til oss er det du som kunde som er ansvarlig for godset.

Transportskader/Feilekspedering
Om produktet er skadet ved levering bør dette meddeles omgående til Rom til Rom’s kundeservice. For at vi skal kunne reklamere skaden overfor vår transportør må vi melde fra om skaden innen 1-2 dager. Vi er derfor takknemlige om du gir beskjed om skaden innenfor dette tidsrommet. Dette gjelder både synlige og skjulte transportskader, og det er derfor viktig at du pakker opp og kontrollerer at produktet er feilfritt ved mottagelse. Om skaden er synlig er det enklest om du melder fra om dette direkte til sjåføren ved mottagelse av forsendelsen. Be om at transportøren gjør en notering av skaden på din kopi av fraktseddelen. Husk å alltid ta vare på emballasjen for at reklamasjonen skal kunne håndteres korrekt. Et produkt som er feilekspedert bør meldes fra snarest mulig til Rom til Rom.

 

Close

Logg inn

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.