Om oss

Om oss

Siden den spede start i 1968, gjennom 3 generasjoner har vi importert møbler og interiørartikler fra Danmark, Sverige og Sør-Europa. I 2006 tok vi over noen flotte lokaler i Fjordgata 21 i Trondheim, og her har vi åpnet som Rom til Rom. I 2019 lanserte vi vår oppdaterte netthandel, romtilrom.no.

Alltid en familiebedrift, aldri kjedetilknyttet.

Derfor har vi alltid stått fritt til å velge hvem vi ønsker å handle med, slik at vi til enhver tid skal kunne tilby deg markedets beste utvalg av kvalitetsdesign.

Rom til Rom + Miljø
Forbruket til den vestlige verden øker for hver dag som går. Et stadig økende forbruk setter sine spor på jorden, noe som blir mer og mer synlig. Vi i Rom til Rom tror på at mange små tiltak vil ha en større effekt – en såkalt sommerfugl effekt. Man kommer ikke unna et visst forbruk og handel, derfor har vi valgt å sette fokus på kvalitet. Vi mener at om man velger kvalitetsprodukter, velger man produkter som varer og produkter man setter pris på, da prioritere mann også miljøet. Dette kan vi si fordi det motsatte er å velge produkter som ikke tåler tidens tann og som varer en begrenset tid. Utover det å sette fokus på kvalitet og gode produkter har vi også en rekke tiltak bl.a. gjenbruk av papp og emballasje som gjør at vi sjeldent tilfører ny emballasje, dette tar noe lengre tid men vi mener det er verdt det. Miljø og gode tiltak er og skal være en av de viktigste grunnsteinene i Rom til Rom. Vi mener fremtidens forbrukere velger bærekraftig handel.

Kundeservice

Når du har spørsmål om lagerstatus, levering, pris generell info, eller noe annet kan du ta kontakt med oss:Tlf.: 73 51 22 16
E-post: post@romtilrom.no.

Rom til Rom
Fjordgata 21
N-7010
Trondheim

Åpningstider:
Mandag til Fredag: 10-18
Lørdag: 10-16

Tlf.: 73 51 22 16
E-post: post@romtilrom.no.

Velkommen skal du være 😊

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.